The Council erbjuder 1 – 4 dagars utbildning för styrelser i finansiella institut för att möta de omfattande kunskapskraven på intern styrning och kontroll. De riktar sig främst till nya styrelseledamöter (även erfarna styrelseledamöter är välkomna för att fräscha upp sina kunskaper) och kombinerar praktisk erfarenhet med en hög akademisk nivå. Vi anpassar kursens tidslängd, innehåll och djup efter era förutsättningar och behov så den uppfyller de mål ni önskar.

Vi tror att praktisk erfarenhet kan vara lika mycket värd som akademisk examen och vår utbildningar ser till att kombinera dem. Våra populära Styrelseutbildningar leds därför av erfarna rådgivare som delar med sig av sitt egna erfarenheter från styrelse- och ledningsarbete i finansiella institut. Flera av våra rådgivare som leder utbildningarna har dessutom också hög akademisk examen med erfarenhet som lektorer och professorer i universitet och högskolor.

Styrelseutbildningarna kan ske digitalt, på plats hos er, i en konferenslokal eller i vår egen kurslokal i Stockholms city.

1 – 4 dagars kurser beroende på behov och upplägg. Vi har delat in kursen i moduler som tillsammans ger en sammanhållen kurs för att möta Finansinspektionens kunskapskrav för att vara styrelseledamot i ett finansiellt institut.

Ladda ner vår folder om utbildningar och kontakta oss för att diskutera ert behov och begära en offert!

Anmäl dig här

    Jag godkänner att ni sparar mina uppgifter.
    The Councils Integritetspolicy