Categories
Events

Frukostseminarium den 3 Oktober om den nya betalningsinfrastrukturen

Hur påverkar den nya betalningsinfrastrukturen ditt företag?

En ny infrastruktur för betalningar är på väg att införas i Sverige, Finland och Danmark. Genom den nya infrastrukturen skapas förutsättningar för nya innovativa betalningslösningar och en förenklad hantering av gränsöverskridande betalningar. Den nya betalningsinfrastrukturen bygger på internationella standarder som används av euroländerna och varje land kommer att ha en egen migreringsplan för övergången till den nya betalningsinfrastrukturen. För Sveriges del är den planen för närvarande under framtagande och kommer att offentliggöras under hösten 2019. Hur påverkar den kommande betalningsinfrastrukturen ditt företag?

The Council bjuder in till ett frukostseminarium om “Hur påverkar den nya betalningsinfrastrukturen ditt företag?” Frukostseminariet hålls den 3:e Oktober 2019, kl 08:00 – 09:00 på vårt kontor, Kungsgatan 56, 5 tr i Stockholm. Seminariet hålls av vår betalningsspecialist Lars-Åke Edenfeldt som arbetar med projektet för den nya betalningsinfrastrukturen.

Frukostseminariet är kostnadsfritt men då vi har ett begränsat antal platser i våra lokaler ber vi er anmäla er närvaro i förväg (senast den 30 September), antingen genom att skicka ett anmälan till Mireille Andersson eller genom att lämna en anmälan i formuläret till höger:

Var: Kungsgatan 56 (5 tr.), Stockholm (Porttelefon)

När: 3 Oktober 2019, klockan 08:00* – 09:00

Anmälan: Sista dagen för anmälan är den 30 September, 2019

*) Frukost serveras från 08:00, föredraget börjar 08:15.

Obs! Seminariet är kostnadsfritt men med ett begränsat antal platser.

Ladda ned inbjudan >>