Categories
Events

19 Juni Frukostseminarium om Stresstester

Frukostseminarium om hur du kan automatisera dina stresstester.

The Council bjuder in dig till ett frukostseminarium om hur du kan automatisera dina stresstester. Seminariet är organiserat tillsammans med Prometeia S.p.a . som är en ledande europeisk systemleverantör och konsultbolag inom enterprise risk samt wealth management för finansiella institutioner. Prometeia har över 800 anställda specialister och de arbetar med över 200 finansiella institut.

Stresstester hjälper till att identifiera potentiella risker och sårbarheter i balansräkningen och de är ett viktigt verktyg företagets riskhantering. Att genomföra stresstester från grunden är en komplex process, men den blir enklare om den är automatiserad och integrerad i företagets riskhanteringssystem. Prometeia visar i frukostseminariet hur du kan automatisera dina stresstester så att den inte bara uppfyller företagets interna risk management processer utan också uppfyller de krav som ställs av Finansinspektionen, EBA, ECB och specifikt i regelverket för IKU:n.

Anmälan görs genom formuläret på denna sida. Har du mer frågor om seminariet eller om Prometeia kan du kontakta Antonio De Cristofaro på hans e-post: antonio.decristofaro@thecouncil.se

 

Var: Kungsgatan 56 (5 tr.), Stockholm (Porttelefon)

När: 19 Juni 2019, klockan 08:00* – 09:00

Anmälan: Sista dagen för anmälan är den 14 Juni, 2019

*) Frukost serveras från 08:00, föredraget börjar 08:15.

Obs! Seminariet är kostnadsfritt men med ett begränsat antal platser. Sista anmälan fredagen den 14 Juni, 2019

Ladda ned inbjudan >>